Najnovšie recenzie zo sekcie Kuchynské nože
- kvalitný tovar
CS Solingen Nôž 20cm PREMIUM
Pridané: 20. februára 2023
(naposledy upravené 20. februára 2023)
Zakúpený v MALL.SK
- ostrý
Victorinox nikdy nesklame
Tovar splnil moje ocakavania.
Jeden z najlepších nožov. Kúpila som rodičom, aby mali doma niečo poriadne. Ja používam na krájanie pečiva a zeleniny.
Jeden z najlepších nožov. Kúpila som druhý rodičom, aby mali konečne doma niečo poriadne.
100% spokojnosť
Pomer cena výkon 200%
na pečivo vynikajúci ľahký nožík
Konkurencia ma takmer rovnaký o 150% drahší
Kúpil som aby som neplatil poštovné a neľutujeme. Nevedia mi ani tie divoké farby, aspoň rýchlo nájdem medzi ostatnými v kuchyni. Vedel som do čoho idem. Už ma nič nenapadá ale. Vraj krátka recenzia tak vyplnam miesto snad to bude stačiť už sa mi viac nechce vymýšľať texty. Možno kúpim aj pre rodinu ako darček isto každý bude spokojný so šikovnou pomôckou. Hurá
Pomer cena výkon 200%
na pečivo vynikajúci ľahký nožík
Konkurencia ma takmer rovnaký o 150% drahší
- Zatiaľ funguje super
- Kvalita za rozumnú cenu
- Za tie peniaze dobre
Práca s jedlom - krájanie potravín super, treba umyť a osušiť hlavne po kyslých potravinách, nechávajú bodky na stonewashi, ostrie celkom dobre drží. Paradajka však po týždni šmýka po šupke, keramika to spravila.
- Celkom slušne nabruseny od výroby.
Kvalitný velmi ostrý nôž, perfektný na zeleninu, ovocie, pečivo....
- Super
- Poslali super ostré
kvalitný a lacný nôž
- výborne sa s ním krájajú napríklad potraviny mäso aj iné, čiže kvalitné ostré nože to je základ každej kuchyne.
TESCOMA nôž GrandCHEF 15 cm
Pridané: 21. januára 2023
(naposledy upravené 21. januára 2023)
Zakúpený v Tescoma.sk
- kvalitný nôž (pekný dizajn)
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »