Dĺžka: 25 cm Dĺžka čepele: 13 cm Oceľ: VG-10 high carbon Stahl, 32 vrstiev Krajina pôvodu: Japonsko J aponské kuchynské nože Kasumi sú vyrobené z vysokouhlíkovej nerezovej ocele VG-10, vyvinutú priamo pre výrobu nožov, a opatrené 33 vrstvami damascénskej ocele. Kovania sú na tvrdosť 59-60 HRC a vydrží preto dlhšie ostré ako iné nože. Každý nôž má vrstvenou drevenú rukoväť z odolného exotického dreva Pakka, ktorá je zaistená nerezovými nitmi. Tieto nože na prvý pohľad upútajú krásnym damaškovým vzorom z nerezovej ocele, ktorý je po oboch stranách čepele. Tento jedinečný vzor je výsledkom opakovaného skladania a kovania jemné nerezovej ocele v niekoľkých vrstvách. Neobyčajnou ostrosť týchto nožov využijete nielen pri príprave pokrmov japonskej kuchyne, ako je napríklad Sushi, ale stanú sa vašimi pomocníkmi pri všetkých typoch krájaní. Vhodné umývať v ruke. Vyrobené v meste Seki, Japonsko.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.